KOMBI PRO

KOMBI Teknikken er i sin grundform blevet modtaget utrolig godt og positivt af brugerne, hvis baggrund og  formål med at bruge den er meget forskellig.   

Uanset årsagen er der dog enighed om, at den er nem at “skrue på” altså bruge de enkelte elementer efter behov.

Eksempelvis hvor der er behov for ekstra energi så kan det nemt at bruge de elementer der er designet netop til at booste din energi. Dette gøres ved at sammensætte et program og bruge flere  forskellige åndedræts teknikker, afspænding og især bevægelse /åndedræt/mental del. 

 Der er også brugere der siger de bruger den på samme dag til problemer så forskellige som lungeproblemer og angstanfald !

KOMBI Teknikken er generel og anvendelig i mange situationer -men den kan også nemt justeres lidt så den har ET gennemgående opgraderet tema.  


Fokus på energi dagen igennem

Dette kan bla gøres ved at udvide brugen af forskellige åndedræts teknikker der har fokus på at optimere din energi dagen igennem. 

Ved at udarbejde en plan for dit arbejde og din arbejdsplads kan vi lægge pauser ind med et  – for dig eller dine ansatte – et passende interval. Vi er meget forskellige og har forskellige styrker og svagheder, at finde og kende dem vil gøre hverdagen lettere


Større brug af N.L.P. 

PRO udgaven vil rumme en større del af N.L.P. delen, altså den mentale del der vil få dig til at  finde dine styrker og bruge dem meget mere målrettet. Herved kan du spare tid både i forhold til overspringshandlinger men du vil også bedre kunne holde fokus på arbejdsopgaver og nå dine mål!

Der er intet “forkert” ved at anvende eks  bestemte åndedrætsøvelser flere gange dagen igennem – alt ved KOMBIens grundelementer er at styrke din egen krops indbyggede systemer for at optimere din sundhed, at lægge pauser ind de rigtige steder i dit arbejde, sørge for du får strakt dig i bedre holdning og afspændt så du udnytter energien bedre vil på ingen måde  være skadeligt. Tværtimod ! 

KOMBI TEKNIKKEN er ikke mindfullnes, yoga eller andet – men får dig “nulstillet”  hver gang du anvender den. Den vil kunne hjælpe dig med at afstresse, yde bedre under arbejdspres, holde motivation og målrettethed- altså situationer mange kender som e udfordring i dag – især hjemsendte eller  dem der arbejder under stort arbejdspres. 

Så pga efterspørgsel er jeg ved at udvikle  teknikken til en udgave hvor  temaet er;

–  at optimere fokus, 

– koncentrationsevne,

– forbedring af  ens ydeevne, 

– hindre arbejdsrelaterede spændinger. 

Den vil lægge op til  en fast procedure for bla  pauser der lader dig op så du holder energien bedre gennem dagens arbejde. 

 Den vil være god for dig som;

–  arbejder under stress, 

– gerne vil have en metode til at håndtere stressede situationer, 

-arbejder under tidspres

– arbejder under ugunstige vilkår som eksempelvis uvante omgivelser med ekstra støj

– oplever at miste energi, motivation og “gnist” midt på dagen 

-savner  kontoret og kollegaer der også er hjemsendt  

   KOMBI PROs videoer og “tone” vil have et højere tempo end KOMBI TEKNIKKEN som er generel og også kan anvendes til eks indsovningsproblemer, afspænding og smerter.

KOMBI PRO vil have en  “generel del” men har indbygget et abonnement der vil give os mulighed for at  samarbejde – lige nu pga corona selvfølgelig online men senere kan evt fysisk besøg  og møder sagtens aftales. Men der vil være mulighed for at tilpasse og justere, måske er der behov for fokus på åndedræt, et større fokus på holdning så dine skuldre holdes hvor de hører hjemme, mere mental del, osv

Har du allerede nu lyst til at komme i gang med DIN egen tilpassede arbejds KOMBI PRO så send mail til;    rise@hofho.eu og skriv i emne feltet KOMBIPRO så vil du høre fra mig samme dag. Du kan også benytte beskedfeltet lige herunder.

Pga travlhed er mail den hurtigst måde-  jeg er dog altid i kontakt med mail og svarer meget hurtigt, ofte indenfor  to timer.

Pga den individuelle tilretning  vil prisen være individuel og  med moms hvis du har cvr nr og  KOMBI PRO er tilrettelagt til dit arbejdsliv.

Tag gerne kontakt hvis du ønsker en uforpligtende snak om et individuelt tilrettelagt KOMBI PRO forløb !!!

Du kan også skrive dig på nyhedsbrevet og få nyheder om KOMBI PRO så snart der er nyt. 

Navn:
E-mail: