Artquilt

x antal

Moduler

x antal

Videoer

begynder + alle

niveau

x timer

længde

dansk

sprog

Artquilt er en utrolig spændende måde at udtrykke sig kunstnerisk på ! Der er virkelig gode muligheder for personlig udtryk, unikke materialer og teknikvalg ! Du kan købe forskellige broderede stykker du kan eksempelvis anvende som midterstykker og så lave en ramme af forskellige mønstre i patchwork eller med mixed media pynt omkring.  Du kan også lave en arbejdstegning og -plan efter en skitse. 

Jeg kender familier der har lavet artquilt i et skønt samarbejde på tværs af generationer 

og andre familier der ikke har haft mulighed for at være sammen pga corona pandemien. Men familierne har så startet hver sin del af en artquilt bla med fotografier af familiemedlemmerne og deres liv. Meget personligt dekoreret med bla  håndskrift i broderi og så halvt lavet færdigt hvorefter artquilten er sendt videre til familie andre steder i verden. De har under arbejdet mødtes på zoom eller facetime og hygget sig sammen på den måde. De familier har meget unikke familie minder de på trods af afstand har været sammen om at lave  På tværs af landegrænser og smittefare ! 

Men med en internetforbindelse, kaffe i kruset, smil på læben og en positiv indstilling har de formået at holde kontakt og vigtigt af alt; de har kunnet lave noget sammen der har fået dem til at smile, drille og hygge sig sammen – børnbørn – forældre og bedsteforældre !

Disse billeder herunder er fra fremstillingen af en artquilt – landskab med maser af forskellige stoffer, teknikker, broderede stykker og FSL blomster.

Du kan købe en lang række af materialer til dine artquilts – broderede stykker, bestillingsvarer så som 3d blomster, pakker med tråd, fiber, osv ! Siden vil blive opdateret med materialer i løbet af kort tid 

Du kan også sende mig en besked med uforpligtende forespørgsel eller lave en  bestilling 😉 Der vil snart komme et overblik over hvilke broderi motiver du kan bestille. Herunder kan du se et ganske lille udvalg, men der er meget mere !

Oversigt

Efter kurset kan du - eller ved en masse om;

Hvem er kurset for?

For dig der har lyst til at lære lave noget rustikt, noget der fylder, – dette ment som det modsatte af at for eksempel at male på en blok , et lærred eller lave en akvarel. En artquilt må gerne fylde, være 3 dimentionel, og have materialer der “fylder”

Eller – det kan bare være et broderet midterstykke der så får en smuk ramme eller kanter der er lavet i patchwork, quilting, eller en historie, et landskab, oceanscape, – et maleri i mange  forskellige stoffer – fantasien er vigtig her -)

 

Altså du vil gerne have tips til at komme i gang, planlægge, komme gennem de problemstillinger der ofte opstår undervejs.

-Og helt sikkert for dig der har lyst til det allerbedste mix af at gå på online kurser OG have et abonnement og løbende kunne udvikle dig lige der hvor du ønsker det, om det så er i haven en  lun aften under træernes skygge, ved stranden, om morgenen, eftermiddagen – der hvor det passer ind i din og din evt families hverdag ! 

På dine yndlings devices, uden at du er afhængig af at skulle ud af huset, vente på der er plads på dit ønske kursus –  men  du har straks   adgang til kurserne.

  Og adgang til det hele så længe du har et abonnement. 

For dig der godt kan lide fordelene ved at du får kits, tilbud, rabatter og alt det nyeste allerførst,  samt lives i gruppen faste tidspunkter (plus de spontane) i det fællesskab der følger med.  

For dig, der måske har fået ekstra, uventet tid pga omstændigheder ingen af os er herrer over, måske skal du  passe på og der dermed  ekstra god tid til at investere i dig selv og ting du længe har ønsket at starte på  – eller fordybe dig i og færdiggøre !

For dig – jer der har lyst til at udvide jeres familie aktiviteter til kreative projekter- at være kreativ sammen, finde inspiration sammen til et familieprojekt, en gave til familie der bor for langt væk til at I kan besøge/ være sammen. Et kunstnerisk produkt som eks art quilt kan være en perfekt måde at arbejde sammen på og samtidig lave familieminder på en helt ny måde.

Kursus oversigt

En spændende fase. Og spændende at lære at se sig om ! Der er uanede muligheder – naturen, musik, relationer mennesker imellem ……. tegn selv, eller søg inspiration i dine fprotgrafier .. et stort dejligt emne !!!

Inspiration – hvor finder du dine motiver ?  Farvelære, opbygning af en komposition   Hvilket  udtryk vil du gerne vil have frem

Er der teknikker der kræver lange arbejdsgange – hvilket skal jeg stare med ? 

At finde sine materialer ellerr “små  dekorations ting” kan være en supersjov leg  (JAGT !!)  I dit eget hjem, uden for – har du ting der betyder noget specielt og som du gerne vil bruge i din artquilt? 

Mange artqilts er mixed media og der bruges masser af bånd, tråd, fiber, personlige smykker og .. ja igen. kun. fantasien sætter grænserne !!

Et spændende skridt i arbejdet !

Hvordan vedligeholder du dit værk på den bedste måde ? Skal du sælge eller forære det væk som gave  hvilke råd giver du så med ? Osv…

Andre kurser

der kunne have din interesse

1

2

Tilmeld nyhedsbrev

Navn:
E-mail: