Artquilt

"Artquilt"

x antal

moduler

x

Videoer

alle

niveau

x

varighed

dansk

sprog

Dette kursus er til dig der har lyst til lege med mange forskellige materialer for at skabe et værk typisk baseret på stof - eller andet materialer der samler værket ! Inspirationen og motivet for artquiltet kan være ... ja kun fantasien sætter grænser.

Inspirationen til en artquilt kan hentes utallige steder. Du kan arbejde ud fra et foto med et smukt naturmotiv, du kan have en skitse med et abstrakt motiv hvor der er farveoplevelsen du ønsker at fortolke i flere forskellige materialer. . Det kan være en familie historie der ønskes foreviget: Jeg ved en del der har  brugt at starte en artquilt  i en del af familien udført en del og så sendt den til en anden del af familien som mman er adskilt fra pgs corona. Jeg synes det er en famtastisk ide – det er fantastisk at arbejde kreatvivt sammen og på denne måde laver man en fælles opgave der senere hen i livet- om sforhåbentlig snart når livet bliver lidt friere – og der vil man så have et bives på at selv om  familen var it tvunget adskilleseså har de været i stand til at lave fælles sporjekt er fremover altid vil minde dem om at de ønskede at udtrykke savnet. 

efter kurset kan du/ eller ved du en masse om:

Hvem er kurset for ?

Dig som har lyst til at fremstille smukke,  usædvanlige og meget personlige værker En advarsel er måske på sin plads her- man kan meget nemt blive meget opslugt og fordybet i processen her – lige fra at gå på jagt efter  dele til at få det færdiggjort.

oversigt over dit kursus

introduktion til . art quilts 

Design, komposition, farvelære og materialelære.

Klik her når kurset frigives

andre kurser....

....der kunne have din interesse

1

Forslag på vej

På vej

kursus på vej

på vej
se mere om kurset her

2

Forslag på vej

På vej

på vej

på vej
se mere om kurset her