Bestillingsopgaver

få lavet dine egne ting - bestil efter ønske - fordelsklub, m.m.

Bestilings opgaver !

Skønt du har fundet vej hertil !

 Her kan du dykke ned i alle detaljer omkring det at få lavet ting til sig selv- eller noget du har brug for, drømmer om, ønsker dig eller en gave til en du holder af… ved bestillingsopgaver bliver der kræset ekstra for de personlige detaljer. 😉 

 

Siden er under udarbejdelse !

Siden her er under opbygning- tjek tilbage jævnligt

Afspil video

produkter udarbejdet ud fra dine egne mål, farver, størrelse

Bestillings muligheder

 

trådmaleri

vægbilleder

Maleri traditionel, akryl, fotografi, m.m.

tilbehør til artquilts 

mosaik – krukker m.m.

-under udarbejdelse 

 meget mere på vej !

bestillingsarbejde er samarbejde og tillid

Da det er vigtigt for mig at du får en god oplevelse og et slutprodukt du er glad for vil jeg gerne bruge lidt tid på at vi forstår hinanden så godt som muligt mht det du ønsker – jeg lægger hjerteblod og en fuld indsats i arbejdet og vil gerne lave noget du bliver glad for i lang tid. Derfor er det vigtigt for mig at jeg forstår dine tanker og ønsker.   

Du kan helt uforpligtende kontakte mig og med en forespørgsel og herefter afgive en ordre af et produkt eller kursus, helt tilpasset dig og dine behov. Eller hvis der er tale om en gave.

Du vil altid få et skriftligt tilbud efter vi har drøftet det du ønsker, hvorefter jeg så vil jeg sende dig  en aftale med enten;

– en fast pris eller 

– en pris der kan justeres løbende- alt afhængig af ordren. 

For eksempel hvis du bestiller et større værk støbt i  beton, en skulptur, et mixed media værk, et maleri  eller et stykke broderi eller sy arbejde til eksempelvis en taske, artquilt o.lign der er meget tidskrævende  eller hvor du ønsker at være inddraget i processen der vil jeg tage  forbehold i en lettere justering af pris – især hvis der ændres i materiale ønsker undervejs.

Men uanset årsag  vil du altid blive inddraget før der på løber ekstra udgifter på, eller i andre situationer hvis det pga leverandørproblemer skulle være svært at overholde tidsaftaler m.m.

Du skal acceptere dette tilbud skriftligt før jeg påbegynder arbejdet.

Priser på den type arbejde er altid et spørgsmål om individuel sats og er generelt fortrolige og må ikke deles.

Der er ingen fortrydelsesret på produkter du bestiller til dig personligt og hvor detaljerne ikke vil give mening for en anden. 

Jeg må selvfølgelig også forbeholde mig retten til at sige nej til en forespørgsel hvis emnet ikke er noget jeg føler jeg kan stå inde for,  eller jeg kan også være nødt til at foreslå en udskydelse af arbejdet hvis jeg kan se der er tidspres i forhold til andet arbejde i firmaet. Jeg vil dog altid søge at finde den bedste løsning FOR DIG.  Desuden arbejder jeg meget i eksempelvis årstidernes skiften i naturen og finder stor inspiration heri og nyder den tid der er  til at arbejde med udtryk derudfra mere end jul- påske-pinse- motiver.  

Og når vi er blevet enige om et samarbejde betales der enten 50 % eller 1500 kr på forhånd, dette til materialer, forberedelse af evt udkast og evt arbejdstid. Dette beløb kan ikke refunderes uanset årsag hertil, da dette er til udgifter for materialer og arbejdstid.

Gennemsnitlig produktionstid er mellem 2 og 30 dage, alt afhængig af om jeg har materialerne på værkstedet eller der evt er leveringsproblemer, arbejdsgange med tørretider,  m.m. men du bliver holdt orienteret så meget du ønsker enten via tlf, mails, billeder eller video.

Du vil modtage et betalingslink til den første betaling og en faktura på den sidste betaling. Betaling mht bestillingsopgaver og abonnement er som de fleste andre steder i virksomheden EasyMe – det er dansk, let og pålideligt!

Derudover evt fragt eller lokal afhentning  eller fragt du evt selv sørger for.

Det vigtigste for mig er klare aftaler og rene linjer så du bliver så glad for din ordre som muligt- DET er min primære opgave og formål- og det vil jeg gøre alt hvad jeg kan for sker!

Se evt de generelle forretningsbetingelser også. 😉

https://www.hofho.eu/forretningsbetingelser/

Jeg vil glæde mig til at samarbejde med dig om noget helt specielt !!

 

når det bliver muligt i forhold til corona restriktioner kan vi

gøre det sammen -lej værkstedstid

1

lej værkstedstid

Værkstedet rummer masser af muligheder for sikker afstand. Du kan anvende stedets redskaber og værktøj, du kan hemed snuse til de forskellige ting før du evt selv køber- kan spare dig for mange penge.

2-2-2

vi vælger materialer

Efter at vi har lavet en plan for hvad du skal lave, finder vi en liste over hvilke materialer du skal bruge og jeg kan bestille hjem - dvs du behøver ikke selv gøre det og måske risikere at stå med en større mængde end du skal bruge.

Icon 3Created with Sketch.

mens jeg er der

Vi kan aftale hvor meget sparring eller undervisning du ønsker gennem arbejdsgangen og du kan arbejde i fred eller få undervisning - hvor meget tid og undervisning, sparring du ønsker skal planlægges.

fordels klubben - er også en fordel ved bestillingsopgaver ! på vej !

Fordels klubLancerings pris


Meld dig ind ved oprettelsen af fordelsklubben mens prisen er lav pr måned og bevar din pris uanset stigninger i fremtiden!
- du kan afmelde ved et enkelt klik og miste alle optjente fordele
eller
- pause og bevare fordelene.
Der er snart prisstigning i takt med at tilbuddene udvides, din pris forbliver den samme i fremtiden.

Abonnementsklubben åbner snart.

Du kan også give det som en gave til en du kender.

Al original artwork både her på siden og i al mit arbejde er selvfølgelig mit og må ikke kopieres, downloades, deles m.m. uden skriftlig tilladelse fra mig - tak for forståelse og respekt for ophavsretten!

1

Køb kurser

Der er individuelt tilrettet præcis det du ønsker at arbejde med og udfør dem selv online derhjemme eller sammen med mig og andre (når muligt igen)på værkstedet

2-2-2

Hensyn til helbred

Start på værkstedet alene eller online, køb materialer, bliv sat i gang og hent materialer på kallerupvej kontaktløs eller sendt med posten- bedste bud til dig der skal passe på dig selv pga helbred.

Icon 3Created with Sketch.

abonnememnt

Mix af online kursus og leje af værkstedstid, med ret til at bruge maskiner og værktøj. 10 % på ALT fra House of Houen og Institut for Innovativ Medicin - dvs kits,materialer, behandling m.m.

Feedback

hvad siger folk ?

Q

HVAD VIL DU GERNE bestille?

Jeg elsker at lave værker der vækker glæde og give det lige det der personlige præg der gør du – eller den du giver det som gave til – føler det er en personlig udført gave.   Du kan starte en helt uforpligtende forespørgsel ved at sende en besked i feltet herunder – jeg vender hurtigt tilbage, typisk i løbet af max to timer og er frisk på en udfordring.