inktense kursus på værksted

x antal

moduler

x

Videoer

alle

niveau

x

varighed

dansk

sprog

Til dig der har lyst til lege med et lidt nyt twist 😉
Broderi som lærred og så de fantastiske inktense blyanter. De virker meget ...almindelige og som alle andre farveblayanter... lige når du åbner og maler med dem men så sker magien når du stryger en pensel eller sprayer med vand hen over det. Så har du de mest glødende nuancer og forbløffende dybde og farveægthed !

Her vil du lære at lave de mest fantastiske stykke stof eller udsmykninger, artquilts, kort, puder, og meget meget mere! Broderiet gør det rustikt, at det er en broderet kant med tråd gør at det færdige værk får et groft, rustikt og meget unikt udtryk.

Produkter du kan lave med dit nye stof eller stof med flot udsmykning;  tablet cover, tasker,  bogomslag, kalender omslag. Du vil blive forbløffet over så lidt der skal til for at lave flotte effekter på ting som håndlavede kort – at pifte dit tøj op, tørklæder, t-shirt, m.m. Der vil komme forskellige materiale kits m.m. Du vil bla kunne lave en hel ny linje til din bolig, eksempelvis puder, eller pudewraps du kan skifte, malerier til din væg, dækkeservietter eller små skånere til dit bord hvor du kan stille lys på – alt sammen i samme stil og gennemgående design og farveholdning. Planlagte serier er; roser, katte, broderede træer som du kan bruge til malerier til væggen, til pynt og til kort og meget andet. Serien her vil snart blive opdateret.  

efter kurset kan du/ eller ved du en masse om:

Hvem er kurset for ?

Dig som har lyst til at lave  farvestrålende værker.  Det er i høj grad en ting for dig der godt kan lide at doodle !!!

Altså stille og roligt bevæge dig hen over en flade og kæle for detaljerne for så til sidst at sætte blæs på farverne så de gløder ! 

Du kan lave puder – dekorere tøj, lave kort med personlig dekorativ tekst – meget personlige ting. Der vil komme kits med broderede ting som puder og kort, lige til at gå til.

oversigt over din undervisning

introduktion til . inktense og de mange ting du kan bruge inktense på ! Inktense kan vaskes – hvilket åbner for mange muligheder.

Der vil komme kits med bla betræk til pynte puder. 

Og der vil komme kurser med fri tegning hvor vi går ind i “buen” og arbejder med det bløde håndled og lader den styre tegneprocessen og “Doodler” løs. 

 Forskellige små tests før du starter på et stort projekt. Du lærer bla forskellige strøgteknikker, og teknikker der gør dine motiver med inktense levende, ikke bare farve plasket på farvelag efter farvelag ! Det bliver grumset og tungt. 

Hvad siger folk?

Tilmeld nyhedsbrev

Navn:
E-mail:

Andre kurser

der kunne have din interesse

1

2