Farveblyanter

Farve blyanter

x antal

moduler

live optag

Videoer

alle

niveau

x

varighed

dansk

sprog

Farveblyanter - spændende medier at arbejde i!

Farveblyanter – fra de helt sarte gråskaler til de dybeste, vibrerende fede farver der blander sig i smukke glødende nuancer ! Farvebalyanter er supergodt hvis du godt kan lide at koble fra til noget nusseri hvor du virkleig kan koble fra – hvis du eksemplevis er bruger af voksen malebøger så prøv at hoppe ud i et eksperiment med farveblaynter og dine egne værker !Farveblaynter kommer i alle nuancer, kvaliteter, priser og mulighederne er uanede !

efter kurset kan du/ eller ved du en masse om:

Hvem er kurset for ?

For dig som elsker at putte dig i sofahjørnet om aftenen og lade din dag glide gennem hovede og sind- at lade dagen falde på plads samtidig med du slapper af og er kreativ. Farveblyanter er fantastiske til projekter der ikke konstant kræver fuld okncentration men hvor du tegner op og arbejder i flader – du kan lade hænder arbejde og lade din hjerne nyde farverne og formerne ! Slow kreativitet er ren spa for en træt og stresset hjerne 

Eller nup en time under træet i haven i skumringen, ved stranden, og tegn hurtige skitser- farveblyanter i dag er et stort område – du behøver ikke de dyre for at få et godt resultat.

oversigt over dit kursus

Du behøver ikke dyre blyanter- selv om alt står selvfølgelig i forhold til hinanden, men er du begynder kan du sagtens komme i gang for få penge og stadig få god træning og gode resultatetr Vi gennemgår papirtyper, tegnebrætter osv.

Medier, hvordan passer du bedst muligt på dit værk efter det er færdigt- 

jeg er klar til at starte!

andre kurser....

....der kunne have din interesse

1

2

Tilmeld nyhedsbrev

Navn:
E-mail: