Frit maskinbroderi

"Frit maskin broderi"

x antal

moduler

x

Videoer

alle

niveau

x

varighed

dansk

sprog

Til dig der har lyst til lege med din symaskine og frembringe smukke unikke værker som du kan bruge på mange ting bla tasker, tøj, og tilbehør, altså du har muligheden for at gøre en "lille" indsats og lave unikt materiale der med garanti ikke kan købes eller ses ved andre !!

Her vil du lære at lave de mest fanstastiske stykke stof eller udsmykninger også helt uden at have brug for nye dyre, fancy maskiner- faktisk har du kun brug for en af de helt gamle der kun kan sy frem og tilbage ! 

Produkter du kan lave med dit nye stof eller stof med flot udsmykning; tablet cover, tasker, bogomslag, kalender eksemlevis … du vil blive forbløffet over så lidt der skal til for at lave flotte effekter på ting som håndlavede kort – at pifte dit tøj op, tørklæder t-shirt m.m.

efter kurset kan du/ eller ved du en masse om:

Hvem er kurset for ?

Dig som har lyst til at sy og brodere og selv fremstille smukke, stofstykker eller pynt og dekoration – du behøver kun en symaskine – ikke store fancy maskiner. En advarsel er måske p sin plads her- man kan meget nemt blive meget oplsugt og fordybet i processen her 

oversigt over dit kursus

Klik her når kurset frigives

andre kurser....

....der kunne have din interesse

1

2

Tilmeld nyhedsbrev

Navn:
E-mail: