"Intuitiv kreativitet"

aftalt

Individuelt

kursus form

aftales

Niveau

alle

varighed

aftales

dansk

sprog

Når kreativitet anvendes intuitivt er formålet ikke det samme som hvis du laver et billede eller andet værk der skal fremvises, pynte på din væg, bruges som gave, leve op til en vurdering og sælges, altså en forventning om kunstnerisk kvalitet !
Men derimod en friere brug af farver, materialer m.m. som redskaber, brugt til at arbejde med eksempelvis smerter, frigøre følelser, løse op for spændinger i kroppen, fordybe sig i den kreative proces og “glemme tid og sted” og hente fornyet energi.
Gerne umiddelbart efter åndedræts øvelser .Som vil give dig ro, nærhed, afspænding og starte din krops egen afstresnings proces . Intuitivt kreativ arbejde er altså at bearbejde, fordybe sig i en proces. Fordyb dig i det at tegne til musik, melodi stemmer eller instrumentale rytmer. Find farver der rammer den stemning du føler eller smerter du oplever og ændr det eksempelvis fra mørk farve holdning til lys. Lær at sammenfatte det i maleri. Vi kan gå udenfor det mere traditionelle og inddrage andre teknikker, materialer m.m, som eksempelvis art quilt som er et værk du skaber i stof og andre materialer. Det kan være en historie du ønsker at fortolke eller fastholde. Det kan også være malerier a la pop art hvor du tilsætter tekst til værket. Et område med store muligheder – især hvis du starter med at få afspændt og afstresset som efter kombi træningen af dit åndedræt. Det vil være optimalt.

Med KOMBIen kan du få groundet, rystet dagens negative indtryk og energi af dig og bruge KOMBIens virkning til at finde fokus og koncentration til den kreative proces.

Du kan også arbejde meget mere indgående med den personlige arbejdsbog fra KOMBI Teknikken.


Dette kursus er individuelt og skal aftales.


efter kurset kan du/ eller ved du en masse om:

Hvem er kurset for ?

Dig som har 

– lyst til at arbejde med kreativitet som et redskab til yderligere fordybelse eller 

– at finde et individuelt tema for dit kursus 

– lyst til at kombinere med åndedræts kurset KOMBI Teknikken. Så hvis du allerede er KOMBI bruger og mærker de gode virkninger her fra og har lyst til at arbejde videre med eksempelvis den personlige arbejdsbog i forbindelse med smerter og stress.

– eller bare ønsker en god, solid stund med din alternative, kreative SPA-tid.   

oversigt over dit kursus

Vi vil aftale helt individuelt i dette kursus hvad temaet, forløb og pris skal være.  

Hvad siger folk?

Andre kurser

der kunne have din interesse

1

2

tilmeld nyhedsbrev

Navn:
E-mail: