KURSUS KATALOG !

Ofte stillede spørgsmål - og svarene!

Generelt kan siges om alle kurserne at der er lagt et helhjertet engagement i at “gå bagom” emner så materialelære, forståelse for materialerne og deres egenskaber og evne for sammenspil fremgår så tydeligt som muligt. 

Materialerne, forståelsen for dem er rammen  for din kreativitet – og derfor vigtig. 

Selve produktionen er udført med forskelligt udstyr der gør at selve kvaliteten er så høj som mulig. For det meste et planlagt scenarie, af og til er der opstået en spontan ide og da jeg tror at din kreativitet også kan være spontan, har jeg altså ladet dig få et indblik  hvordan det her kan være meget håndholdt, spontant og absolut uden hensyn til fine opstillinger 😉 

Dette fordi emnet her er – kreativitet – og jeg vil gerne give den så frie betingelser som muligt. 

Og vise og forhåbentlig inspirere dig til at være “løssluppen” mht at glemme regler, andres mening, din indre kritiker, osv og egentlig bare nyde den helt rå, fine, ufortyndede kreative trang og lade den udfolde sig. 

Der er stor kærlighed til den kreative proces og respekt for hvad den kan give dig. Fordybelsen og den fornyede energi kender vi alle – den skal have lov at gro. 

Grundprincipperne – kærlighed til den kreative proces – et forsvar af det frie udtryk uden den indre kritikers  – din egen og andres ! – dæmpende og hæmmende hånd.

Corona restriktioner – er desværre blevet en fast del af det at være sammen og kunne gøre noget sammen for tiden. 

Derfor er det muligt at få det optimale mix af kreativt samvær i form af et community, en lukket facebookgruppe der er rammen om vores samvær – du kan købe kurser og bestille materialer og så aftale et tidspunkt for kontaktløs afhentning på Kallerupvej i Odense – eller selvfølgelig få dine materialer  sendt med posten hvis du bor for langt væk til personlig afhentning. Dette emne vil blive løbende opdateret eftersom restriktionerne forhåbentlig lettes snart.

Indtil da lad os nyde muligheden for  en smittefri, online  zone og se på de fordele der er ved det. 

Din lærer er født med farverig kreativitet i et altid nysgerrigt og eksperimenterende sind – Jeg elsker den kreative proces i alle dens afskygninger. og ELSKER at knække den der Jeg-kan-ikke overbevisning der i den grad afholder mange fra at nyde den kreative proces. Det giver mig det allerstørste kick at se de usikre nej det-kan-jeg ikke blive til begejstring, forglemmelse og fordybelse og glæden stråle ud af øjnene i takt med at den kreative proces får lov at starte.

 I min egen kreativitet er jeg eksperimenterende, altid nysgerrig,  

Jeg har i mit eget lange sygdoms rehabiliterings forløb anvendt kreativitet som en del af genoptræning af finmotorik af fingre, hænder og arme. Men også som et psykisk redskab bla at udjævne, udligne de giftige stress hormoner i kroppen. Kreativitet er derfor også en del af smerte stress håndterings programmet. 

 

KURSUS KATALOG

Tilmeld nyhedsbrev herunder 

Har du ideer til kursus,  noget du mangler, noget du gerne vil spørge om, kommentarer…osv Send mig endelig en besked herunder, jeg vil elske at  høre fra dig ! Og husk endelig at se alle undersiderne her i kursus kataloget ! Der er mange flere på vej !;-)

Navn:
E-mail: