KURSUS KATALOG !

Kursus Katalog forside

Velkommen til kursus katalogets forside

Her vil snart blive udvidet med de kurser du snart kan få i privat regi, dvs i dit private hjem. Men kom snart igen, der sker en del nyt for tiden…

Bla webinar, dvs online kurser som jo har en masse fordele idet du har adgang døgnet rundt, og kan arbejde når det passer dig allerbedst, hjemme lørdag eftermiddag, om aftenen når de små er lagt i seng, eller en stille sommeraften ude i haven med staffeliet med fuglesang som baggrundsstøj !

Dog synes jeg at fornemme på forespørgsler at det primære ønske er et mix House Of Houen Kurseraf en kursusopstart hvor man mødes i en gruppe og sættes i gang, henter materialer osv, får en god start og “sæt-i-gang” snak med alt det hygge det er forbundet med det og så arbejder man selv videre hjemme og man kan så mødes i den fysiske gruppe igen  Eller kan gå i den facebook gruppe der er tilknyttet dit kursus – med alle andre der har købt det, og hvor du har adgang til fællesdage, challenges “udfordringer” som kan være en opfordring til at lave noget specifikt, der kan sættes forslag op og så kan jeg undervise i yderligere ting det måtte være ønske for bliver uddybet.

Jeg er selvfølgelig meget interesseret i at du får det maximale udbytte at dit kursus og vil hjælpe og støtte alt det jeg kan. Lige som hvis hele kurset foregik i et kursuslokale på bestemte tidspunkter. 

Der vil være tidspunkter hvor jeg går live i gruppen og kan svare på spørgsmål og vise uddybende omkring teknikker eller materialer. 

Den slags “mix-kurser” tror jeg meget på er fremtiden, vi mixer det hyggelige, sociale med den fordybelse man bedst opnår i foretrukne omgivelser, på det tidspunkt det passer bedst ind i en travl hverdag. 

Du vil komme til at finde mange kurser her du nemt kan mixe på forskellige måder

Tilmeld nyhedsbrev !!

Har du ideer til kursus,  noget du mangler, noget du gerne vil spørge om, kommentarer…osv Send mig endelig en besked i feltet herunder, jeg vil elske at  høre fra dig ! 

Navn:
E-mail:

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.