mosaik

Mosaik

x antal

moduler

x

Videoer

begynder

niveau

x

varighed

dansk

sprog

Mosaik - et ældgammelt fag Men stadig i spil !

Moasik – for dig eller jer der gerne som familie vil give liv til eksempelvis haven  her til  foråret med små borde, krukker, træde stene, mood stones eller hvis du  har nogle  porcelænsstykker, eller et helt nyt projekt !  Der er uanede muligheder i mosaik !!!  Lige fra små smykker til store borde !

efter kurset kan du/ eller ved du en masse om:

Hvem er kurset for ?

For dig som har lyst til at lave mindre stykekr mosaik – indendørs ting kan evt være spejl, små bordskånere eller lav helt dine egen form.

Eller du kan gøre din have, altan eller gårdhave forårs klar med krukker, vandspejl, havebord osv. 

oversigt over dit kursus

Der er ingen vej udenom  sikkerhed og planlægning af dit arebjds område når du arbjder med mosaik.  Vi gennemgår arbejdsområdet og planlægningen og indretning af det. 

Her kommer vi ind på udvælgelse af materialer idet der er stor forskel om det er  til indendørs eller udendørs brug – om det er en lille fin pynteting eller en brugsgenstand der skal kunne tåle  at stå udenfor i det danske vejr. 

Vi arbejder med dit design – farvevalg m.m.  Opbyggelsen, komposition – mosaik er ofte meget små bidder du samler og der er det vigtigt at have et overblik på forhånd så forholdene er i orden

Vi udfører diverse små tests inden du starter dit egentlige projekt 

Af dit produkt-vi gennemgår tips, tricks, hvordan man tackler skader opstået undervejs ? Hvordan man løbende sikrer sig det er holdbart osv-

Og du får dit projekt færdigt !! Og sikret for fremtidens brug så godt som muligt

jeg er klar til at starte!

andre kurser....

....der kunne have din interesse

1

2

tilmeld nyhedsbrev

Navn:
E-mail: