KOMBI Teknikken

Innovativ åndedræts teknik

“KOMBI`en” er et innovativt, superhurtigt lille program der kan give dig indsigt i dit åndedræt og hvordan du kan opnå større udholdenhed, ro, overskud, energi o.m.m.   Det kan bruges i en akut stresset situation og som et forebyggende redskab til at bevare din ligevægt i en travl hverdag!

 Ilt er det vigtigste næringsstof.  Din krop og hjerne kan ikke eksistere uden. Din krop kan  ikke skabe energi til at fungere uden ilt, som den skaffer via åndeættet.  Derfor er dit energiniveau så nært forbundet til dit åndedræt. Og kvaliteten af dit åndedræt så utroligt vigtig. Du kan se en lille video præsentation her;

KOMBITeknik

De 4 elementerKOMBIEN består af!

afspænding

Minimerer fejlspændinger som ofte fører til sammensunken holdning

åndedræt

åndedrættet er en livsvigtig funktion. automatisk - og dog unik

holdning

en rank holdning giver langt mere plads i brystkassen til luft og hurtigere kredsløb

mental del

den mentale del handler om at styre din krop og åndedræt så du opnår optimal udbytte

Hvad får du når du investerer i KOMBIen? 

Ud over selve kombien skal du selvfølgelig have en masse oveni.

Lige lidt kort praktisk information;

Alle beløb er selvfølgelig incl. moms.

Der er 3 måder at starte på

– alle 3 måder vil straks udløse en mail med log in information så du kan være i gang få min efter du har foretaget din investering.

Du kan  betale på  2 måder;

1 -Fuld lancerings pris med extra bonusser.

2- Du kan vælge at dele din betaling i 6 mdr,

Selvfølgelig helt uden at betale renter og gebyr. Det er samme pris.

Medlemsklub – med store fordele!

En anden ting jeg er glad for at kunne fortælle dig er,  at i din pris er et medlemskab til et fælles forum sammen med andre der anvender kombien.

Der vil være mange fordele ved at være medlem, idet det vil være min foretrukne kanal til frigivelse af nyheder, opgraderinger osv

-du vil herinde få nyheder, tilbud, opdateringer, bonusser før alle andre.

Desuden rabatter, bonusser, særtilbud osv,

Det vil være en fuldstændig lukket online gruppe som kun godkendte medlemmer kan være del af. 

Reglerne vil sikre at os derinde kan føle os trygge bla er der selvfølgelig tavshedspligt . og jeg vil værne meget om den gode trygge atmosfære  og håber du vil bakke op og hjælpe hertil,

Jeg vil ofte være der så du kan skrive til mig -tagge mig og især vil du få andre der kan støtte dig og dele erfaringer med opstarten o.m.m. 

Jeg vil også gå live til spørgsmål og svar sessioner, med opdateringer, svare på de ting jeg kan se medlemmerne taler om.

Og selvfølgelig give tips til situationer som; hvordan holder jeg skuldrene nede- så de bliver nede og ikke kryber op om ørene igen, osv…..

Desuden vil jeg vise en del forskellige åndedrætsteknikker som du kan mixe ind i din KOMBI.

Det er selvfølgelig frivilligt men der er mange fordele ved at være medlem – også ting der vil blive foldet ud over lidt tid- men det er altid rart at have et trygt forum uden spam, uden andet støj end det, det handler om- andre der anvender sammen teknik og som alle andre steder i livet hvor man skal  ændre vaner osv er det rart at vide man ikke er alene om at måske have svært ved det og dele sine glæder og positive oplevelser og erfaringer.

Dine 1 til 1 sessioner med mig vil selvfølgelig IKKE have noget med fællesskabet at gøre, alt vi taler om er strengt fortroligt. 

Du har også mulighed for at maile med mig via krypterede emails og jeg har svargaranti !

Du behøver ikke være bange for at jeg ignorerer mails fra dig- der er svar samme dag.

Jeg er meget taknemmelig for din tillid til min Kombi  – ved jo hvor meget den har ændret for mig selv, og har udviklet den så den kan hjælpe  DIG !!!

Jeg vil meget gerne være en del af din rejse og vil støtte dig alt det jeg overhovedet kan!!

Jeg anvender (delvist) et system der er dansk – det hedder easyme- og det er også derigennem betaling foregår. De har egen licens så deres id hedder ” easyme.” Så du skal ikke være nervøs fordi der står noget “ukendt” – Det er 100 procent dansk – også booking systemet er via dem.

Ved fuld lanceringspris 

  – lanceringspris; 2.999,00 kr incl moms (4 dage efter tilbud fremsendt her på mailen, stiger prisen til normalpris; 3500 kr)

Du som er her på listen får endnu mere -betaler du kontakt får du med i købet;

 – 3 stk 1 til 1 sessioner på 45 minutter med mig alene, på zoom eller telefon.

Du kan evt dele tiden så du udnytter den bedre ( pris for 1 session alene er 375 kr, værdi; 1.125 kr)

 – Medlemsskab af “Fælleskabet for os der anvender KOMBIen”

Der vil løbende være opdateringer, nyheder, tips.

Især i forhold til hvordan du får dine skuldre til at blive tilbage på plads ! og ikke falde ned på forsiden – tips til hvordan du anvender kombien i de svære situationer, altså vaner, stress, ved søvnløse nætter, og så rigtig mange forskellige åndedræts teknikker, det er nemlig ikke bare dyb ind-og udånding, men der findes mange forskellige og du kan altid spørge andre om deres erfaringer og tips, 

Det kan blive et uvurderligt forum for dig og din succes med at anvende kombien fuldt ud. Normalprisen for medlemskab er 149 kr måneden men ved kontant betaling ryger du direkte ind i klubben og bliver først opkrævet for abonnementet om 6 mdr (værdi; 894 kr)

 – 1 stk “breather”  en lille “dims” til at træne dine lunger. En lille fløjte (glem alt om pepfløjten- denne her er langt lettere at bruge og meget meget bedre) som træner dine  muskler og gør dine lunger stærkere, mere flexible og dermed får du mere udholdenhed. 

Normal pris; 400 kr (den er i restordre men sendes så snart den kommer)

– Et personligt brev fra mig som velkomst til dit forløb, udprint af ”Min personlige arbejdsbog”  m.m. 

så du sparer i alt;  2.419 kr ved at betale det fulde beløb

MEN 

–  du kan dele din investering i 3 eller 6 gange 

selvfølgelig uden at du skal betale gebyr eller renter- det er samme beløb bare delt over x antal gange

Ved delbetaling over 6 gange;

1 stk 1 til 1 sessioner på 45 minutter med mig alene, på zoom eller telefon. Du kan evt dele tiden så du udnytter den bedre ( pris for 1 session  er 375 kr, værdi; 375 kr)

Medlemskab af klubben de første 3 mdr derefter er prisen pr 149 kr

Du skal ikke gøre andet end klikke på linket i boksen der kommer når KOMBI er tilsalg – jeg vil gerne delbetale så kommer der remindere fra mit system i de antal måneder du vælger at dele din investering.

Fortrydelses ret– da det drejer sig om digitale produkter og services der  for dig er straks adgang til, er der ingen fortrydelses ret. 

 MEN da jeg ikke ønsker utilfredse kunder eller brugere har du mulighed for at  du  – efter at have afprøvet KOMBIen i 30 dage kan  få refunderet din investering. 

Her er lidt mere information;

KOMBIEN er blevet til ud fra en håbløs situation, en rygoperation der gik helt galt. Og som udløste en lang række situationer der bare stak af- bla   en kronisk extrem smertetilstand – og intet hjalp. Nederst på siden kan  du se  om min fagtlige baggrund og udvikling af bla KOMBIen. Se linket nederst på siden; Mere om …

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål så kontakt mig endelig – den hurtigste mail er rise,@hofho.eu

hvad siger folk om kombien?

“Jeg er en pige der lider af kronisk bronkitis og astma. Men har også forskellige psykiske lidelser, bla angst. Jeg lærte Rises ”KOMBI Teknik” at kende for nogen tid siden og er positiv overrasket HVOR GODT den virker, især i vidt forskellige situationer! Til daglig hjælper den mig i forhold til min astma og bronkitis med at få kontrol over min vejrtrækning så jeg kan få ro og trække vejret så normalt som muligt. Samtidig føler jeg mig meget hurtigere mere sikker og tryg, fordi jeg kan mærke hele min krop og har kontrol over situationen meget, meget hurtigt. Ud over det har jeg også brugt teknikken på en rejse, hvor min panikangst poppede op og jeg var lige ved at gå fuldstændig i panik, men ved at bruge teknikken fik jeg kontrol over min angst. Ovenikøbet rejste jeg alene hvilket jeg normalt ikke gør, specielt ikke via lufthavne da jeg let mister overblikket, bliver forvirret og stresset. Der - i lufthavnen, midt i mylderet, i den massive strøm af informationer og menneskemylderet kunne jeg pludselig mærke jeg begyndte at miste kontrollen. Mærkede hvordan jeg spændte op og begyndte at hyperventilere – jeg stivnede, gispede og mærkede pulsen begyndte at galope af sted. Min brystkasse klemte sig sammen; jeg kunne ikke få luft! Svimmel følte jeg hele rummet hvirvlede rundt om mig! Sveden begyndte at løbe og i løbet af kort tid var jeg totalt badet i sved og jeg vidste det var et spørgsmål om MEGET KORT TID før jeg mistede kontrollen fuldstændig og panikanfaldet ville få fuldt tag over mig!! Desperat forsøgte jeg at huske og terpe de forskellige typer ”få-kontrol over panikken”- og ”åndedræts teknikker” jeg har prøvet men kunne slet ikke bruge dem i praksis i en akut situation!! Jeg var helt blank, de var fuldstændig væk eller i bedste fald kunne jeg huske nogle løsrevne brudstykker der ikke hang sammen! Men pludselig slog det mig - Rises teknik!! Som jeg plejer at bruge ved astma! Panisk og desperat kastede jeg et blik rundt, fik øje på en bænk og skyndte mig hen og nærmest kastede mig ned på den … ……og jeg nåede at vende situationen fuldstændig! PYYYHHHH Allerede fra det allerførste sekund af udførelsen af teknikken fik jeg kontakt med mig selv, kunne berolige mig selv og begynde at afspænde, trække vejret igen og følte jeg faldt til ro. Et altoverskyggende, voldsomt panikanfald fuldstændig afblæst – og jeg kunne fortsætte min rejse! Fordi det ikke bare er sædvanlig åndedrætsteknik men en kombination der også indeholder holdningskorrektion og afspænding hjælper man sig selv optimalt fordi man straks får åbnet meget mere for brystkasse og lunger end ved andre åndedrætsteknikker. Dermed bliver ens vejrtrækning meget hurtigere bedre. Jeg kan virkelig anbefale at man prøver det her program. Og jeg håber at mange vil bruge det. Det hjælper virkelig meget i ens hverdag. Med venlig hilsen ”Pigen”
"Pigen", bruger
Gennem flere år har jeg fulgt Rise Houens arbejde med at udvikle programmer til bl.a. reduktion af smerter og stress. Arbejdet har været drevet dels af hendes egne problemer med smerter pga. sygdom og en operationsskade, dels af hendes stærke ønske om at hjælpe andre. Arbejdet virker imponerende og meget seriøst, og hendes behandlingsmetoder gør brug af både kunstterapi, fysiske øvelser og mentale teknikker. Hun har med disse metoder hjulpet andre med deres lidelser, og hun har reduceret sine egne smerter i betydelig grad. I forbindelse med at hun nu har fundet egnede lokaler og snart tilbyder hjælp online, ønsker jeg hende held og lykke i hendes arbejde med at lindre andre menneskers lidelser. Jeg kan meget anbefale hende.
Iver Pedersen, speciallæge i psykiatri

FAQ

oftest stillede spørgsmål

Absolut ja- kombien har intet med yoga at gøre ! Du behøver intet specielt tøj, udstyr eller andet for at indlære kombien end en stol og et leje til afspænding  eller at bruge den. 

De 4 dele supplerer hinanden så du får en så optimal udnytte af dit åndedræt som overhovedet muligt. 

Det er et rigtig godt spørgsmål, tak for det 😉

I medlems området får du, ud ove rløbende opdateringer og nyheder også opgraderinger af di t kursus også support fra andre der skal lære at bruge kombien. .Der vil desuden komme en del fra mig i form af lices, (altså at jeg gå liv ei gruppen, båd eplanlagt mindst 1 g ugneligt, men  jeg kan ogås gøre det spontant hvir jeg får spørgsmål osv eller vil kommentere på noget jeg ser der tales om – det er også her der kommende nyheder osv først.

Fællesskabet er en del af  din investering- jeg kan kun varmt anbefale at du i al fald melder dig ind og følger samtalerne derinde.

Om du på et senere tidspunkt får lyst til at deltage er op til dig. Det vil være et trygt og opbyggende sted og jeg håber vi ses derinde 😉  Du skal være hjertelig velkommen i al fald !

For det du køber, digitale produkter og serviser fra mig er der ikke idet det dels er digitale produkter du har straks adgang til efter din betaling. Lige efter dit køb får du en mail med oplysninger hvor du straks efter kan logge ind og gå i gang med indholdet. Og de sessioner med mig- 1 til 1 – er aftaler jeg vil gå i gang med at forberede straks efter du booker tid, derfor er der ingen fortrydelses ret

– MEN

da jeg ikke ønsker utilfreds kunder vil jeg give dig 30 dages fortrydelses ret- dvs du kan få refunderet din investering efter 30 dage hvis du har gjort en indsats for at afprøve kombien

KOMBIen er blevet til i en extrem situation med ubærlige smerter. En rygoperation gik frygtelig galt- ubeskrivelige smerter var resultater i løbet af et splitsekund- ingen hjælp at hente. Måtte selv finde måder at overleve på, genoptræne, finde ro, afspænding i en krop der var totalt ukendelig fra før operationen. KOMBIen blev til i en svær tid og har vist sin værd lige siden. Det er kroppens egne funktioner er sættes i spil så du optimerer det.- Tilsat en stor mental del der gør du højner din evne til nærvær, bedre udnyttelse af dit åndedræt, kropsbevidsthed o.m.m.

Et lille værktøj, udviklet ud fra en extrem situaiton. Ren overlevelses trang tvang denne kombination frem, tankemåderne gjorde det muligt a t gennemføre bevægelser og dermed udføre selv de mest simple  daglidagse ting – til at blive en super “ven”, en god alieret i mange forskellige situationer. Kombien er et super effektivt lille redskab du kan indøve og have med dig overalt og bruge i en anstrenge situation. 

Jeg har stor forhåbning  til du vil erfare i hvor høj grad det at vende indad og finde styrke og ro vil være en stor hjælp.  du kan også bruge kombien til at forberede dig på svære situationer og dermed anvende den mentale del til ændring af vaner, dårlige mønstre, udmattende situationer – altså transformationen fra dårlig eller mindre god til god og bedre! 

Basis for KOMBIen er den sunde fornuft, analysen af en situation, planlægning af en ændring af adfærd, bevægelser, og planlægning af en ændring.

Det er ikke;

Et diagnosticeringsværktøj. 

Denne KOMBI er ikke medicinsk behandling, den har ikke udspring i hverken filosofi, religiøse retninger, filosofiske teorier, spiritistisme eller andet.

Her kan du læse mere om baggrunden for kombien, om den udvikling der er sket de sidste år

OM